Ben jij klaar voor verandering?

interieurontwerp

plan kennismakingsgesprek »

welke uitwerkingen je écht geholpen bent om vervolgens een maatwerk offerte aan te bieden. Of het nu gaat om een bouw-/verbouwproject, of om het stylen van je woonkamer, I’m here!

Verschillende mensen, verschillende wensen zeg ik altijd. Daarom is ieder interieurontwerp/-advies maatwerk, en kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je wensen, en geef ik aan met

Werkwijze

Nadat de offerte is goedgekeurd, ga ik graag voor je aan de slag! Tijdens deze fase werk ik diverse indelingsplannen voor de desbetreffende ruimte(s) uit, waarbij rekening gehouden zal worden met je persoonlijke voorkeuren. Dit zoals eerder besproken. Daarnaast zal ik een sfeerbepaling uitbrengen, welke gepresenteerd wordt d.m.v. een moodboard. De uitwerkingen hiervan zal ik tussentijds aan je voorleggen, om vervolgens samen naar één definitief ontwerp toe te werken, welke leidend is voor de eventuele overige uitwerkingen. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat kan! Met de bovenstaande uitwerkingen heb je hiervoor een prima basis.

Fase 1 i ontwerp

Nadat de grove lijnen bepaald zijn, start de detaillering van het plan. Persoonlijk is dit één van mijn favoriete onderdelen, aangezien je je op deze manier écht kunt onderscheiden ten opzichte van anderen. Denk hierbij aan een praktisch én sfeervol verlichtingsplan, een mooie wandtegel of dat ene toffe behang! Maar er is meer, veel meer... Zo kan ik bijvoorbeeld een passend advies uitbrengen betreft het kleurgebruik in de ruimte, je adviseren betreft de raamdecoratie, en afsluitend een passend meubel-/verlichtingsplan uitbrengen. Kortom; aan ieder detail wordt gedacht. 


FAse 2 I Detaillering

Yes, het adviesgedeelte is afgerond, het is tijd voor de realisatie! Ga je liever zelf aan de slag met de realisatie van je plannen? Geen probleem, na afloop ontvang je een gedetailleerd overzicht waarmee je direct aan de slag kunt! Uiteraard help ik je ook graag verder. In mijn showroom heb ik een toffe selectie van de mooiste meubels, verlichting/accessoires van diverse toonaangevende interieurmerken. Je bent dan ook van harte welkom, om het een en ander te komen bekijken. Zijn alle keuzes gemaakt? Dan kun jij lekker achterover leunen en afwachten totdat je meubels geleverd
worden! Is dat niet even chill? 

FAse 3 i REalisatie

Coming Soon

Projecten

portfolio

Project 01.

Project 02.

Project 03.

Coming Soon

Coming Soon

versturen »

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Let's meet!

Wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek óf een bezoek aan de showroom inplannen, neem dan contact op middels het onderstaande formulier.

Hi, bedankt voor je berichtje. Ik kom er z.s.m. op terug!

let's work together!