Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Carmen. Ik ben eigenaar van CarmenS interieurontwerp en help jou, als particuliere opdrachtgever, met het creëren van jouw droominterieur. Dit doe ik vanuit mijn interieurontwerpbureau mét showroom in het hart van de Brabantse Peel. Vanuit deze inspirerende plek, maak ik samen met jou, jouw interieurwensen/-ideeën werkelijkheid. CarmenS interieurontwerp, inspireert, adviseert, ontwerpt & realiseert.

lees meer over mij »

over mij

HI THERE!

Coming Soon

Projecten

portfolio

Project 01.

Project 02.

Project 03.

Coming Soon

Coming Soon

Lieve woorden 

deel jouw review »

reviews

- Sheridan & Sharon

Voor ons heeft Carmen een heel mooi, en tevens gedetailleerd plan uitgewerkt voor de gehele begane grond. Ze is zeer professioneel, gemotiveerd/betrokken en doet er alles aan om het plan en de realisatie daarvan naar tevredenheid te maken. Bedankt Carmen! 

- José Engels

Carmen heeft mij o.a. geholpen met het logisch en efficiënt indelen van de woon-/eetkamer. Het contact is laagdrempelig, vriendelijk en professioneel. Van idee tot levering en styling: alles werd tot in de puntjes verzorgd. Ik ben enorm blij met het resultaat en voel me nu écht thuis. 

- Ron & Wendy

We genieten nog elke dag van het eindresultaat! In het gehele interieur traject super fijn advies van Carmen gekregen: praktisch, toegankelijk, creatief, eerlijk en goed luisterend naar onze wensen. 
Echt een meerwaarde!